Welkom

Welkom bij zjakoezie.

Ben je op zoek naar een niet conventionele fotograaf, iemand dat het wat anders doet dan de anderen... Beter dan? Vooral anders!

Bij zjakoezie stopt creativiteit niet bij het maken van een foto. Hoe de foto gemaakt wordt, waar en in welke sfeer spelen allemaal een erg grote rol.

Treed binnen in onze wereld, bekijk onze services en vergeet ons zeker niet te contacteren met welke vraag je dan ook mag hebben.

Waar het allemaal begon...

In het jaar 2004 was er geen enkel teken van leven wat betreft zjakoezie. In dat jaar zijn we echter wel gestart met eventfotografie. Festivalfotografie in het bijzonder. Als één van de weinige fotografen kwam ik al snel in contact met andere festivalorganisaties en sponsoren.

1 januari 2005 is het bedrijf opgestart en vanaf zomer 2005 werd Brouwerij Alken-Maes klant. Wij verzorgden sfeerfoto's vanop de grotere Maes festivals. Een grafische invulling aan de toenmalige slogan Maten Makkers Maes… Al snel werd mij duidelijk wat een brand manager erg belangrijk vindt. Het merk duidelijk in beeld en foto's met een positieve uitstraling. Exact dat hebben we geperfectioneerd in de loop der jaren.

Toen kwam de eerste studio...

Rond het einde van 2008 werd duidelijk dat we ons gamma konden uitbreiden. Voorheen deden we uitsluitend eventfotografie maar door de aankoop en uitbouw van onze eerste fotostudio kwam daar plots grote verandering in.

De studio maakte het mogelijk om zowel portret, product ja zelfs persfotografie te gaan doen. We startte een samenwerking met het platenlabel Sonicangel en maakten foto's voor singles, albums en persfoto's van startende artiesten.

Eén van de meest bekende foto's is ongetwijfeld deze van Tom Dice. Singlehoes van Me and My Guitar waarmee België eindelijk nog eens deftig kon scoren op het Eurosong festival.

Al snel volgde de aankoop van een tweede fotostudio. Dit materiaal werd echter specifiek aangekocht om mobiel te zijn. Vanaf nu kunnen we op zowat alle locaties foto's maken. Zowel in uw bedrijf als uw woonkamer!

Onze Services

Events

Door jarenlange specifieke ervaring op evenementen en festivals kunnen wij met overtuiging zeggen de ideale partner te zijn voor het in beeld brengen van uw event. Of het nu gaat over een mega-festival, een bedrijfsfeest of een familie bbq in de tuin…

Studio

Zjakoezie beschikt over een volledig mobiele fotostudio. Deze is inzetbaar voor alle soorten van fotografie. Wij brengen deze studio mee naar een door u gekozen locatie en maken ter plaatse de foto's die u wenst...

Product / Merchandising

Foto's nodig van uw producten voor website of catalogus? Wil u een standaard witte achtergrond of wenst u de producten in hun gebruiksomgeving te presenteren? Alles kan! Foto's kunnen bij u op locatie gemaakt worden of in onze privé studio.

Brand

Ondersteuning bij Brand activation. Door onze jarenlange ervaring met merken zoals Maes, Cristal, Toyota en Suzuki begrijpen wij erg goed wat u wil terugvinden in een foto en hoe u uw merk meer aandacht wil schenken.